West Trailer Værksted

Kære kunde,

Det er med stor beklagelse, at vi hos West Trailer må meddele jer, at vi har valgt at lukke vores værksted permanent. Det har været en svær beslutning, men det er blevet nødvendig på grund af en række praktiske udfordringer, som vi har stået overfor i den seneste tid.
Vi har derfor valgt at fokusere 100% på vores salg af reservedele til trailere. En forretning, der er vokset væsentligt for os, og som kræver endnu flere ressourcer.

Vi ønsker at takke alle vores kunder, som har betroet os med deres trailer reparationer og vedligeholdelse i årenes løb. Vi har altid været stolte af at levere kvalitetsarbejde og god kundeservice, og vi sætter stor pris på det lange samarbejde, vi har haft med jer alle.

Vi vil gøre vores bedste for at afslutte alle igangværende projekter. 

Fremtidige reparationer, service m.v.:

Har du selv mulighed for at reparere eller servicere din trailer, så har vi alle dele på lager i vores webshop nettotrailer.dk - og du kan meget nemt anmode om en konto hos os, med eget login. 

Se vores store udvalg her: https://nettotrailer.dk 
… og anmod gerne om et login her: https://nettotrailer.dk/ansoeg-om-bruger/ 

Vores kundeservice sidder klar, hvis der er spørgsmål om dele, eller hvis du ikke kan finde den rigtige del i shoppen. 
Kontakt kunderservice på tlf. 8680 1422 - eller på mail: info@nettotrailer.dk 

Har I eventuelle spørgsmål, så er vi klar til at besvare dem I måtte have, og vi vil også gerne høre fra jer, hvis I har nogen bekymringer eller feedback, som I ønsker at dele med os.

Vi vil gerne takke jer for jeres støtte og forståelse i denne situation. Det har været en fornøjelse at betjene jer, og vi håber, at I vil fortsætte med at stole på os og vores produkter og services i fremtiden.

Venlig hilsen
West Trailer teamet